Om mig

Jeg hedder Mette Aagaard Kristensen. Jeg har et ønske om samt er passioneret for at være en motivationskilde til vækst og forandring.

Som pædagog og tidligere leder af børnehave har jeg altid været optaget af at skabe de rette betingelser for børn, forældre og personale, således at der kunne ske en vækst tilpasset den enkelte ud fra ressourcer, behov og forudsætninger.

Jeg har altid været fascineret og tiltrukket af den alternative verden. En verden, hvor der kan opnås velvære, en indre balance, en regulering og justering af krop og sind, hvor medincinering og symptombehandling evt. kan undgås. Det at gå ind at styrke på andre måder, som virker mere naturligt og på en holistisk måde.

Jeg vil rigtig gerne igennem mit store nærvær, mit rolige væsen, mit engagement og min nysgerrighed være med til at gøre en forskel for dig - være din medspiller til at give dig nogle gode oplevelser til livsnæring, forandring, nye opdagelser, sætte nye ringe i vandet, så du vil tilføre dig selv livsvækst på en sund og tilpasset måde.

Massageterapeut

Jeg er i øjeblikket ved at tage en massageterapeutuddannelse på Nordlys i Silkeborg. I sommeren 2019 blev jeg færdig  med min specialpædagogisk massageuddannelse. Endvidere har jeg taget massagegrunduddannelsen + psykisk massage på Kilden i København. 
Massagen har altid været noget, jeg har været tiltrukket af. Jeg har altid selv tilført min egen krop massage, og har gjort brug af massagen til familien og i mit arbejde for at skabe velvære og ro.

Kost

I 2009 blev jeg uddannet som kostvejleder på Kostakademiet i Hover. Denne interesse for kost opstod, da jeg i 2005 blev ramt af brystkræft. Jeg blev nysgerrig på, hvad den rette kost kunne tilføre min krop, samt hvilke forandringer det kunne skabe. 
Endvidere var det vigtigt for mig at videregive min viden igennem foredrag og workshops for at inspirere og motivere andre til en sundere livsnæring.

mindfulness

I 2012 tog jeg på mit første retreat til Mallorca, hvor fokus var Mindfulness og vandreture. Det førte det med sig, at jeg blev introduceret til, hvad minfulness og natur i en skøn forening kan tilføre krop og sind.
Efterfølgende har jeg været på flere retreats i Mindfulness, samt taget en mentorudddannelse i mindfulness for børn.

Kontakt mig

for tid til massage, en samtale om livet 
eller hvis du bare er nysgerrig...

Livet skal leves, nydes og mærkes - byd dig selv op til dans.

Ring på: 2469 2202