Fotos

Stjernestunder og sansende øjeblikke i det vestjyske

Jeg elsker at være i naturen, hvor jeg er mindful - være med det, der er lige nu. Naturen er et hellested for mig, hvor jeg lader op, kobler af, hvor jeg leger, hvor jeg bliver nysgerrig, hvor jeg bliver inspireret og hvor jeg grounder.

På mine ture bliver jeg grebet af billeder, former/strukturer, grafiske former, den oprindelige modernatur, spejling og skygger.

Her tager jeg "momentsbilleder" - billeder som er naturel, ingen fake, ingen filter, men dette øjeblik med eksempelvis naturens egne farver og mønstre. Altså ingen opstilling af noget, men en nysgerrighed på, hvad ser jeg, hvad sanser jeg lige nu. Øjeblikke, hvor solen, vandet, skygger og stedets natur skaber noget unikt eller en optagethed af et motiv, der har en fortælling om det enkelte sted. Et kunstværk lige i øjeblikket, hvor det taler til noget i mig. Det kan være en følelse, en oplevelse, en stemning eller en måde at anskue livssituationer på. 

Jeg er så heldig at bo her i Naturens Rige, så jeg har mange stjernestunder. Jeg ønsker, at mine billeder kan være med til at tale til noget i dig, være med til at sprede min glæde for det sansende øjeblik i naturen.

Kontakt mig

for tid til massage, en samtale om livet 
eller hvis du bare er nysgerrig...

Livet skal leves, nydes og mærkes - byd dig selv op til dans.

Ring på: 2469 2202