Det praktiske

 Min klinik ligger på Borgen, som er et fællesskab ovenpå biografen Nygade 30, og min klinik har til huse i rum 9.  Indgangen er for enden af jerntrappen modsatte endegavl af biografen. 

Vi har en venteværelse, hvor du er velkommen op til 10 minutter før den aftalte tid.  

Massagen indledes altid med en samtale. Samtalen bruges til at afdække dine forventninger og specifikke behov, samt en afstemning af massageformen. Efter massagen er der et lille hvil på briksen og en kort eftersnak. 

 Jeg bruger massageolie til massagen, og det kan være svært at få al massageolien af kroppen. Du er velkommen til at gøre brug af mine håndklæder til aftørring, og ellers anbefaler jeg, at tage noget tøj på, der tåler lidt olie.  Jeg gør brug af mine egne lagner og håndklæder til massage, så det skal du ikke tænke på.  

Ved første massage informeres og underskrives samtykkeerklæring. Både sessionsnotatet og samtykkeerklæringer opbevares i aflåst skab, og de opbevares kun i papirform.  

Efter massagen betales der med Mobile Pay, samt jeg sender en betalt faktura pr. mail eller den kan udskrives.  

Det optimale udbytte af massagen får du, hvis du har mulighed for at tage det stille og roligt efterfølgende, give plads til det der er behov for, samt drik rigeligt med vand.  

 Bestil en tid

Ønsker du en tid til massage, så kontakt mig på en af nedenstående muligheder. Jeg vil kontakte dig hurtigst muligt, og vi finder den tid, der passer dig. 
Jeg har valgt ikke at have onlinebooking, da jeg godt kan lide den personlige kontakt, samt det skaber fleksibilitet i forhold til ønsker af tid og massageform.

Mail: mette@aagaardliving.dk Tlf.: ​2469 2202

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til din massage, beder jeg dig melde afbud ved at skrive til mig. Hurtigst muligt og senest dagen før.

Ved senere afbud opkræves et afbudsgebyr på kr. 250,-

Betaling

Jeg tager imod Mobile Pay på: 2469 2202

Du betaler efter massagen. Faktura sendes på e-mail eller du får den som print med det samme.