En sten bremsede flowet eller stenen var med til at skabe et nyt og udvidet flow….

Nyopstartet med massagebriks – og Coronatid 

  • At turde at være med det, der er
  • At have mod til at gå med det, der kommer eller viser sig 
  • At lade flowet gå i nye retninger uden at miste værdier og intentioner 

Det seneste halve år har været lærerigt på mange fronter, samt det har skabt nye ideer, udfordringer og et nyt flow. 

Den 1. september blev Aagaardliving til en realitet – og det var med en god portion sommerfugle i maven, og med en vis spænding.

Det føles så godt at have kunder på briksen – og hvilken synergi… Jeg nyder virkelig mit arbejde. Jeg sætter stor pris på, at det ikke er et samlebåndsarbejde, at have god tid til hver enkelt kunde, at møde den enkelte kunde ud fra behov, ressourcer og ståsted, at slå “sløjfer”, ag have en alsidig og uforudsigelig hverdag. 

Nyopstartet – ja så jeg kunne ikke forvente at være på fuldtid, samt Corona har også sat sine spor – så jeg vidste godt, at en arbejdstjans ved siden af måtte blive en realitet. 

Hvis nogen havde sagt til mig i august sidste år, at jeg ville komme til at arbejde på et plejehjem – ja så havde jeg troet, at det var løgn. 

Men det er ganske vist… 

Jeg er så taknemmelig for, at jeg turde gå med på ideen om at blive afløser på et plejehjem i september sidste år. Ingen erfaring med plejehjem, hverken arbejdsmæssigt eller personligt som pårørende – så det var en hel ny boldgade. 

Stå der som novice, være “dum” i arbejde, læres op, og møde helt nye faggrupper – det var lidt som at have fået et sabbatårs arbejde bare som 48 årig – mega spændende, udfordrende og lærerigt. 

Dejligt at mødes med kollegaer, være en del af arbejdsliv og gøre en forskel, samt udføre meningsfuldt arbejde. 

Det nye flow – opstod i ny læring, nye horisonter – men også at jeg fik den ide, at de ældre på plejehjemmet også måtte have gavn af massage. Heldigvis havde lederen samme opfattelse – og fra ide til handling – ja så fik vi skabt klip med massage til de ældre. Det er bare mega godt, givende og så meningsfuldt. 

Endvidere blev en ide med massage til personalet også en virkelighed – hvor fantastisk. 

Tak til Åstedparken – og Tove for at tage så godt imod mig – og ikke mindst for at være med til at give mig dette nye og udvidet flow.