Hvad er din drivkraft….

Hvad driver dig? – hvad er din motivation? – samt hvad er vand på din mølle? – og hvor kom KOSTEN lige på banen…. 

Dommedag – eller snarere et kæmpe bump på livets vej.., 

Tro mig jeg har været der med fuld udblæsning – hvor tæppet for alvor blev hevet væk under mig og mine kære 

Kræftdiagnose – og hvad så – så surrealistisk – og på samme tid så alvorligt 

En diagnose som ikke lige var med i planen, som ikke var valgt til, som ikke var forventet – og hvad så nu… 

Det kørte rundt i hovedet på mig – chok og et virvar af tanker og følelser: – Hvor slemt er det, dør jeg af det, valget om ikke at få flere børn blev ikke mit, har det spredt sig, Ikke klar til at sige farvel, ikke klar til at miste alt det jeg havde kær, – det var alt alt for tidligt… 

Her er det så, at drivkraften kommer indover – hvad holder en oppe i sådan svær situation: – for mig var det:

At mærke, at familien og venner er der for én, at være elsket så betingelsesløst og mærke at der er støtte, varme, omsorg og en kæmpe favn at hvile sig i – af hjertet TAK🥰😘😍 Samtidig at have en arbejdsplads og leder, der giver plads til det, der er brug for, mødes af omsorg, hjertevarme og så meget forståelse – af hjertet Tak🙏🏻🌺

Alt det dette gav mig styrke, mod, tro på, håb om og kunne vende blikket imod lyset  – samtidig med en stor portion vilje i bagagen – og mit optimistiske sind – ja så var der ingen tvivl om, at livet skulle vælges til

Jeg ville fighte 

Jeg ville gøre en forskel for mig selv 

Jeg ville kæmpe 

Jeg ville være stærk 

Jeg ville overleve 

Jeg ville vise…. 

Her var det, at KOSTEN også kom i spil – Hvad kunne jeg tilføre min krop, så den fik den optimale næring og styrke, samt skabe gode vækstbetingelser for mine celler og mit indre miljø. 

Kosten blev en passion for mig – gøre en forskel og samtidig var det helbredende for mig at handle, gøre noget, stå i køkkenet og lave sund og næringsfuld mad, spise det med nydelse og ikke mindst se, at det gjorde en forskel for min krop – gav den styrke i kemobehandlingen, gav den andre forhold til at stå stærkere – ja det var også en kæmpe drivkraft💪🙌👌👍

På dette tidspunkt blev kostvejlederuddannelsen en del af min rejse – jeg var nysgerrig på at fylde noget faglighed på, få en større viden, blive inspireret og blive mere passioneret – og det var bare en god cocktail – så fantastisk, livsbekræftende og meningsfuldt😋🤞🍀❤️

Nydelsen med/ ved at lave sund og næringsfuld mad har hængt ved – i nogle perioder mere eller mindre. Jeg har en brændende lyst til at dele af mine erfaringer og viden, og vil rigtig gerne være en inspirator og motivator, samt jeg har en stor lyst til at være indsparker til, hvordan sund og næringsrig kost kan implementeres i en hverdag – step by step🥦🥑🍋🥬🧄