Sådan er verdenen så foranderlig….

Små moves, store moves – omskiftelig, omstillingsparat, fleksibilitet, hensyntagen, nye veje, kreativitet, frustrationer, tage stilling til, tage vare på… ja og meget mere…

Kalenderen var igår fyldt med gode nye tiltag til denne torsdag- og vupti så var der aflysning på aflysning grundet Corona – mega frustrerende og dog så gav det anledning til at tænke i nye kreative baner – noget som har ligget og ulmet – samt ja nu var tiden til at give det opmærksomhed og plads – skønt👍🙃🦋

Afslutningsvis med en tur ud i det blå – naturen er en stor inspirationskilde for mig – ja sørme også i dag… “Havet var så tæt på klitterne i dag” – ja og disse dage mærker vi også hvor tæt Coronaen kommer på… For nogle kører hverdagen som altid – nemlig i samme flow, for andre er der vendt op og ned, nogle skal pakkes ind i egenisolation, vandene er delt i flere Lejre, nogle bliver sat mere i søgelyset mere end andre – ja det er en foranderlig tid – og vi er nødt til at være med det, samt tage de moves der skal til om det så er store eller små…

Pas godt hinanden og jer selv – og husk livet er til for at leves🌻❤️🙏🏻