Turde – go With the flow, miste fodfæste for en stund – tage det step by step….

Reflektionstanker fra dagens cykeltur ud over Bagges Dæmning.

Her møder jeg en masse kitesurfer på min vej. Vinden er god i dag.

  • Nogle er allerede på vandet, hvor der leges, hvor vindens styrke giver et kæmpe flow. Nogle har mega meget fart på, og andre lader vinden bære dem, så de får et “flyvehop” – et svæv i luften
  • Andre står ved fjordbredden, hvor de får instrukser og guidning i at bruge vinden i forhold til “skærmen” også kaldt Kite, og der summer af stor koncentration, og der er tid til at lege med det.

Denne fine seance får mine reflektionstanker i gang.

Giver vi os selv lov til at go With the flow?

Giver vi os selv lov til at udforske, lege, sanse, være nysgerrige på nye og ukendte områder – og dette uden at skulle mestre første gang, turde at fumle, turde at miste kontrol/ styring, turde at være nybegynder – give plads til læring, udvikling og bare være der, hvor vi er lige nu .

Tager vi imod andres gode viden og erfaring, tage imod guidning og støtte, turde prøve og måske miste fodfæste for en stund, eller mærke lidt modvind, modstrøm – men ikke mindst være/ blive bevidst om egen krops formåen, styrker, ressourcer – og måske lade det blive udfordret lidt eller meget….

Det er en balancekunst uanset, hvor vi er – om det er dig, som svæver i flyvehoppet eller det er dig, der er i gang med at lære samarbejdet med vinden for at give dig den bedste styrke og støtte.

Step by step – og men vigtigst af alt husk at nyde øjeblikket/øjeblikkene uanset, hvor du befinder – turde at danse med det flow, som er dit lige nu.